HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Mεταβολή του Καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες

Ισχυρή μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ την Καθαρά Δευτέρα πέραν του άστα...


Ισχυρή μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ την Καθαρά Δευτέρα
πέραν του άστατου καιρού θα επικρατήσουν θυελλώδεις άνεμοι δυτικών διευθύνσεων, δημιουργώντας προβλήματα σε στεριά και θάλασσα.
Την Κυριακή 14/03 ο καιρός θα καταστεί άστατος με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως σε Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα και μετά το μεσημέρι σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που στο Νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 μποφόρ.

Την Καθαρά Δευτέρα 15/03
βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σχεδόν στο σύνολο της χώρας με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι έντονα. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Παράλληλα, θα επικρατήσουν πολύ ενισχυμένοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις που από τις μεσημεριανές ώρες θα φτάνουν κατά τόπους τα 8-9 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και στη νότια νησιωτική χώρα μεμονωμένες καταιγίδες από το μεσημέρι.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα βόρεια.
Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.