Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συντάξεις Μαρτίου: Οι ημερομηνίες πληρωμών

Από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου θα αρχίσουν να καταβάλλονται οι συντάξεις Μαρτίου από τον e-ΕΦΚΑ, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που εγκρίθηκε απ...



Από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου θα αρχίσουν να καταβάλλονται οι συντάξεις Μαρτίου από τον e-ΕΦΚΑ, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που εγκρίθηκε από το υπουργείο Εργασίας.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, εγκρίθηκε η αρ. 49/Συν.5/04-02-2021 απόφαση του ΔΣ του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), σύμφωνα με την οποία οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεων μηνός Μαρτίου 2021 των συνταξιούχων που προέρχονται:
1) από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9, θα καταβληθούν στις 23 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τρίτη.
2) από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8, θα καταβληθούν στις 24 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη.
3) από τους τ. ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα καταβληθούν στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη.
4) από το Δημόσιο, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ, θα καταβληθούν στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.