Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Χαιρέτησε τον Πλάτανο" ο Πέτρος Φιλιππίδης

Εκτός γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» τίθεται από σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή...



Εκτός γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» τίθεται από σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ, «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».
Παράλληλα, η ΕΡΤ υπογράμμισε πως ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί.
• Λύτρωση, δικαιοσύνη, εξυγίανση – Ηθοποιοί και σκηνοθέτες μιλούν στην «Κ»
Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη υποβλήθηκαν καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών από τις Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:
«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Ωστόσο, λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.