HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ισχυρή έκρηξη στον σταθμό υψηλής τάσης στον Ασπρόπυργο - Στο σκοτάδι δεκάδες περιοχές στην Ελλάδα για αρκετή ώρα

Ένα βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή μέσα στον υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικ...

Ένα βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή μέσα στον υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής η αιτία που προκάλεσε την τεράστια έκρηξη και την πυρκαγιά που είχε ως αποτέλεσμα να βυθιστούν στο σκοτάδι δεκάδες περιοχές στην Ελλάδα.
Συνολικά πάνω ένα εκατομμύριο κάτοικοι της χώρας εκτιμάται πως δεν είχαν ρεύμα για αρκετή ώρα.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:
Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, μεικτό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και του ΠΣ, έχουν μεταβεί στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υποσταθμό της ΑΔΜΗΕ στα Nεόκτιστα Ασπροπύργου, για την διερεύνηση των αιτιών.
Πραγματοποιείται κατάσβεση από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, με την συνδρομή ειδικού οχήματος κατάσβεσης πυρκαγιών διυλιστηρίων και από δυνάμεις της ΕΜΑΚ. Ταυτόχρονα, δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος κινητοποιήθηκαν και αντιμετώπισαν συμβάντα παροχής βοηθείας κυρίως εξ αιτίας εγκλωβισμών σε ανελκυστήρες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ως συνέπεια της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Στο σημείο της πυρκαγιάς βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Αρχηγός του ΠΣ.

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση
Η ηλεκτροδότηση του Συστήματος Μεταφοράς σε Αττική και Πελοπόννησο μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο ΚΥΤ Κουμουνδούρου αποκαταστάθηκε ταχύτατα, χάρη στην άμεση επέμβαση του προσωπικού του ΑΔΜΗΕ, ανακοίνωσε ο Διαχειριστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.