HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κινητή ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας

Η πρώτη από τις δύο “κινητές” Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που πρόκειται να ενισχύσουν το ΠΠΝΠ στη μάχη με τον κορονοϊό, αναμένεται να είναι ...



Η πρώτη από τις δύο “κινητές” Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που πρόκειται να ενισχύσουν το ΠΠΝΠ στη μάχη με τον κορονοϊό, αναμένεται να είναι στην Πάτρα σήμερα Πέμπτη.
Πρόκειται για πρωτοποριακή ΜΕΘ η οποία είναι τελευταίας τεχνολογίας, πλήρως εξοπλισμένη και έχει το πλεονέκτημα, ανάλογα με την πίεση η οποία υπάρχει να μεταφέρεται και να ενισχύει μαζί με την δεύτερη που θα έρθει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Η επίσημη παρουσίαση της κινητής ΜΕΘ θα γίνει σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021.
Η καινοτομία των συγκεκριμένων Μονάδων οφείλεται στη δυνατότητά τους να μεταφέρονται και να τοποθετούνται γρήγορα εντός της ελληνικής επικράτειας, λειτουργώντας μάλιστα πολλαπλασιαστικά και ελαττώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη αεραδιακομιδών εντός της χώρας. Οι φορητές μονάδες παρέχουν όλο τον ιατρικό εξοπλισμό που απαιτείται για τους ασθενείς και μπορούν να συνδεθούν για να επικοινωνούν με τις εγκαταστάσεις των νοσοκομείων μέσω μιας φουσκωτής δομής, που μπορεί μάλιστα να αξιοποιηθεί για τη σύνδεση περισσοτέρων του ενός. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπεται η δημιουργία πολλαπλών δικτύων ΜΕΘ εντός των νοσοκομειακών ιδρυμάτων, αλλά και η δυνατότητα αυτόνομων νοσοκομείων πεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.