Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ποιος έχει την ευθύνη για το κλάδεμα των δέντρων κατά μήκος των γραμμών μεταφοράς ενέργειας

Καμία ευθύνη δεν φέρουν οι δήμοι για το κλάδεμα ή κόψιμο των δέντρων κατά μήκος των γραμμών μεταφοράς ενέργειας, όπως τονίζει, σε ανακοίνωσή...



Καμία ευθύνη δεν φέρουν οι δήμοι για το κλάδεμα ή κόψιμο των δέντρων κατά μήκος των γραμμών μεταφοράς ενέργειας, όπως τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, με αφορμή τις πτώσεις δέντρων σε εναέρια καλώδια της ΔΕΗ που προκάλεσαν διακοπές ρεύματος, λόγω της κακοκαιρίας.
Η ΚΕΔΕ αναφέρει, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ότι αυτό προκύπτει και από τον Κανονισμό Εγκαταστάσεων και Συντήρησης Υπαίθριων Γραμμών Ηλεκτρικής Ενέργειας, ΦΕΚ 608/Β/6.10.67 Αρ. 281 και παράλληλα σημειώνει πως οι δήμοι «προφανώς και θα βοηθήσουν οποιαδήποτε τέτοια πρωτοβουλία από την πλευρά του ΔΕΔΔΗΕ, προφανώς και οφείλουν να επισημάνουν προβλήματα στο δίκτυο, όταν αυτά υποπίπτουν στην αντίληψή τους».
«Αντικειμενικά, οι δήμοι του αστικού συγκροτήματος δεν έχουν όλον αυτόν τον στόλο των μηχανημάτων για να καθαριστούν οι δρόμοι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και ενόσω η κακοκαιρία ήταν σε εξέλιξη. Πολύ περισσότερο, γερανούς και άλλον εξοπλισμό για τον τεμαχισμό και την απομάκρυνση των πεσμένων κορμών», υπογραμμίζει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.