HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικό Δελτίο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύ...



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών για κλοπή.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και απειλή
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διέρρηξε γραφείο ημεδαπής γυναίκας και αφαίρεσε αντικείμενα συνολικής αξίας (500) ευρώ.
Ο δράστης έγινε αντιληπτός από την παθούσα κατά την είσοδο της στο γραφείο, ενώ την απείλησε προκειμένου να μην ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές.
Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή της Αιγιαλείας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εισήλθε σε υπεραγορά τροφίμων και αφαίρεσε προϊόντα, συνολικής αξίας (43,82) ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εισήλθε σε υπεραγορά τροφίμων και αφαίρεσε δυο φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 35,64 ευρώ.
Η δράστιδα έγινε αντιληπτή από τον υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς που μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (11) μηνών και (10) ημερών για κλοπή.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από αποθήκη ημεδαπής γυναίκας δυο μεταλλικά δοχεία, ελαιολάδου, αξίας περίπου (120) ευρώ.
Από την προανάκριση, που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας προέκυψε ότι ο δράστης την 15/10/2020, την 30/1/2021 και πριν από μια εβδομάδα περίπου διέπραξε τρεις κλοπές σε οικία, σε μηχανουργείο και σε αυτοκίνητο, κατά τις οποίες αφαίρεσε είδη ρουχισμού, μεταλλικά αντικείμενα αντίκες, δυο ηλεκτρικούς τροχούς κοπής μετάλλων και δυο μπαταρίες οχημάτων.
Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ μέρος των κλεμμένων αντικειμένων βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους παθόντες.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, ένας ημεδαπός άνδρας, για διάπραξη κλοπής. Ειδικότερα, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, προέκυψε ότι ο δράστης προχθές τα ξημερώματα, ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, διέρρηξαν κατάστημα σε χωριό του Μεσολογγίου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ, καθώς και κούτες με τσιγάρα αξίας (5.000) ευρώ, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο κατάστημα αξίας (200) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.