HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΓΡΑΜΠΕΛΑ: Αλλάζει όψη η πλατεία του χωριού

Με πρωτοβουλία του «Συλλόγου Αγραμπελιωτών Αθήνας» ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας του χωριού μας, τον Νοέμβρη του περασμένου ...




Με πρωτοβουλία του «Συλλόγου Αγραμπελιωτών Αθήνας» ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας του χωριού μας, τον Νοέμβρη του περασμένου χρόνου και θα περατωθούν (η πρώτη φάση) το Μάρτιο του 2021.
Πρόκειται για ένα έργο, που επί 30 και πλέον χρόνια διεκδικούσε και κέρδισε τελικά ο Σύλλογός μας το έτος 2009, αποφεύγοντας έτσι το διαμελισμό της δικαιώνοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των χωριανών μας.
Όπως σημειώνει στην εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων", ο Πρόεδρος «Συλλόγου Αγραμπελιωτών Αθήνας» Βασίλης Ραβαζούλας: "Προκειμένου να εφαρμοστεί η αρχιτεκτονική μελέτη του Δήμου Καλαβρύτων (10/2013), ο Σύλλογός μας είχε την απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη από τα απαραίτητα μηχανήματα εκσκαφής και μεταφοράς των μπάζων, αλλά και της δωρεάν διάθεσης μέρους των οικοδομικών υλικών από το Δήμο Καλαβρύτων.
Ευχαριστούμε το Δήμαρχό μας κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο και τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Λιακόπουλο για τη σημαντική βοήθεια, υλική και ηθική.
Ελπίζουμε να συνεχιστούν οι προσπάθειες ολοκλήρωσης του πολύ ωραίου έργου, προς όφελος των κατοίκων του χωριού μας, αλλά και των απανταχού συμπατριωτών μας οι οποίοι έχουν ενθουσιαστεί με την ευτυχή εξέλιξη της πολυβασανισμένης μικρής πλατείας μας!
Θεωρούμε καθήκον μας, να αναφερθούμε και στους βασικούς συντελεστές αυτού του έργου, που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην οριοθέτηση του χώρου της πλατείας και συγκεκριμένα στον προηγούμενο Δήμαρχο κ. Γεώργιο Λαζουρά, ο οποίος προχώρησε στην έκδοση της σχετικής άδειας το έτος 2013 και πραγματοποίησε τις πρώτες εργασίες ενσωμάτωσης των χώρων το 2015 (παλαιάς πλατείας, κοινοτικού δρόμου και ιδιοκτησίας του Συλλόγου). Επίσης, θετικές ήταν οι ενέργειες στην υποστήριξη του έργου από τον τότε Αντιδήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο σήμερα, χωριανό μας κ. Παναγιώτη Καυγά.
Εκ μέρους του ΔΣ σας ευχαριστούμε και σας θέλουμε πάντα δίπλα μας μέχρι το τέλος για την ολοκλήρωση του έργου «σημαία» από τη σύσταση του Συλλόγου μας."
 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.