Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας η Περιφερειακή Συντονίστρια Πολιτικής Προστασίας

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, η Περιφερειακή Συντονίστρια Πολιτικής Προστασίας τη...



Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, η Περιφερειακή Συντονίστρια Πολιτικής Προστασίας της Δυτικής Ελλάδας, κα. Ευσταθία ΓΙΑΝΝΙΑ όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Απόστολο ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων της Περιφερειακής Συντονίστριας Πολιτικής Προστασίας και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής συνεχάρη την Περιφερειακή Συντονίστρια Πολιτικής Προστασίας, για τα νέα της καθήκοντα, επισημαίνοντας ότι η Ελληνική Αστυνομία θα είναι αρωγός στο έργο της Πολιτικής Προστασίας και η συνεργασία των δύο οργανισμών θα είναι εποικοδομητική και παραγωγική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.