HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: "Εμπαθές και κακόβουλο δημοσίευμα..."

Σχετικά με δημοσίευμα του blog Καλάβρυτα-ΝΕΤ σχετικά με αναφορές για... πάρτι κορωνοϊού στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος...



Σχετικά με δημοσίευμα του blog Καλάβρυτα-ΝΕΤ σχετικά με αναφορές για... πάρτι κορωνοϊού στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Παπαδόπουλος  γνωστοποιεί  ξεκάθαρα στους δημότες μας  ότι αυτός  και ο  Δήμος Καλαβρύτων δεν οφείλουν  απαντήσεις στο εμπαθές και κακόβουλο δημοσίευμα στο blog KALAVRYTA NET με τον τίτλο «Πάρτι κορωνοϊού με διοργανωτή το Δήμαρχο στο Δημαρχείο Καλαβρύτων!». 
Μάταια προσπαθεί ο συγκεκριμένος συντάκτης του κειμένου, κατ επάγγελμα προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, να ρυθμίσει και να καθοδηγήσει  την ψυχή, το χαρακτήρα  και την ανθρώπινη συμπεριφορά μας.
Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε τα ανθρώπινα, πάντοτε στο μέτρο του επιβεβλημένου και του επιτρεπτού.
Η διοίκηση και το προσωπικό του Δήμου, έχουν πλήρη συνείδηση και συναίσθηση των πράξεων τους και ανά πάσα στιγμή προστατεύουν την ατομική, οικογενειακή και Δημόσια Υγεία, σωματική και ψυχική.
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Στην αναφορά του εν λόγω Blog με την επωνυμία "Καλάβρυτα-ΝΕΤ", στο ρεπορταζ του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, λέγοντας οτι δεν δημοσιεύσαμε φωτογραφίες για να προστατεύσουμε υπαλλήλους και Δημοτική Αρχή, επισημαίνουμε τα εξής:
- τα ρεπορταζ και τα άρθρα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, του μοναδικού δημοσιογραφικού μέσου ενημέρωσης με έδρα τον Δήμο Καλαβρύτων, γίνονται κατά κανόνα με φυσική μας παρουσία και όχι με διαδώσεις και καθοδηγούμενες υπαγορεύσεις. Έτσι κάναμε και στην κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων στο Δημαρχείο, η οποία και πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα προστασίας και παρευρισκόμενους υπαλλήλους που ούτως η άλλως καθημερινά εργάζονται μαζί.
-δεν ψάχνουμε να ανακαλύψουμε "δράκους", ούτε διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις διαστρεβλώνοντας γεγονότα με σκοπό αλλότριες επιδιώξεις. 
-Αν χρειαστεί να "προστατεύσουμε" κάτι, είναι ο τόπος μας και η αγάπη μας γι αυτόν και που σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλουμε να γίνεται "περίγελος" μέσα από κακόβουλα κείμενα και λιβελλογραφήματα. 
- Για οποιαδήποτε περίεργη αναφορά στην δουλειά μας, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.