Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΕΡΑΣΙΑ ΛΕΧΟΥΡΙΟΥ: Έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος

"Έφυγε" σημερα τα ξημερώματα απο τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος από την Κερασιά Λεχουρίου Καλαβρύτων,  συνταξι...



"Έφυγε" σημερα τα ξημερώματα απο τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος από την Κερασιά Λεχουρίου Καλαβρύτων,  συνταξιούχος αστυνομικός 
Ο ανιψιός τους Δημήτριος Γιαννόπουλος σημειώνει:
"Αγαπημένε μου θείε" με με αυτα τα λογια θέλω να σε χαιρετήσω οπως και στο οφείλω απο την τελευταία μας επικοινωνία..Ήσουν δυνατός με καρδιά λιονταριού και πάλεψες με ολη την δυναμη που ειχες! Πάντα μου λεγες μπράβο για τις αρχες σου και μπράβο για τις αξιες σου εισαι παλικαρι και δε σε φοβάμαι θα πας μπροστά ολα τα ανιψια σου τα αγαπούσες σαν παιδιά σου και αυτο με κανει σημερα να σου γράψω αυτά τα λογια..θα σε ξεχάσουμε ποτε ! Πάντα είχες τον τρόπο και την αίσθηση να μας κάνεις να γελάμε, στο χωριο πάντα οταν βρισκόμαστε θέλαμε την παρεα σου. Δεν πείραξες κανέναν ποτε και πάντα βοηθούσες τον συνάνθρωπο προσπαθούσες να μας καλυτερεύεις τη ζωη και την υγεια με ολες τις γνώσεις  και τις συμβουλές που ειχες αποκτήσει απο εμπειρίες ζωής και παθήματα! 
Καλο ταξίδι Έλληνα με το υψηλό σου πάντα εθνικό φρόνημα ευχομαι εκει στην αγκαλια των αγγέλων πλέον να εισαι καλα και ηρεμος! 
Ο ανιψιός σου Δημήτριος Ιωάννου Γιαννόπουλος ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.