HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - Αστυνομικό Δελτίο 24/01/2021

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ...



Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης (28) μηνών για υποθέσεις κλοπών. Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή 
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, που αναζητείται αφαίρεσαν από καμεραμαν τηλεοπτικού συνεργείου μια κάμερα. Σημειώνεται ότι ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του ακινητοποιήθηκε από τον παθόντα καμεραμαν και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή. 
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, που έφερε μέσα σε τσαντάκι ώμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.