HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας

 Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος...


 Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, δύο άνδρες, διότι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου απέρριψαν στο οδόστρωμα μια συσκευασία, που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μίγμα καπνού και κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης στις 03-1-2021 το απόγευμα, στην Πάτρα, οδηγώντας αυτοκίνητο, διαπληκτίστηκε με οδηγό έτερου οχήματος, που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση και στη συνέχεια, αφού καταδίωξε το έτερο όχημα, βρισκόμενος σε προσωρινή στάση προ ερυθρού σηματοδότη, πυροβόλησε έξι φορές με πιστόλι.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη μιας ημεδαπής για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης του Κορωνοϊού
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε τρεις πελάτες που κατανάλωναν οινοπνευματώδη ποτά.
Στην γυναίκα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας του καταστήματός της, για (15) ημέρες, ενώ σε κάθε έναν από τους τρεις πελάτες, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ, για στέρηση βεβαίωσης μετακίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.