HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Είδη ιματισμού για το προσωπικό του Α.Τ.Καλαβρύτων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Το Αστυνομικό τμήμα Καλαβρύτων, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνας Ζαΐμη...



Το Αστυνομικό τμήμα Καλαβρύτων, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνας Ζαΐμης, όπου παρέδωσε εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος είδη ένδυσης για τους άνδρες του Α.Τ.Καλαβρύτων. Το κ. Ζαΐμη που συνόδευε ο Πρόεδρος της Τ.Ο.Ν.Δ.Καλαβρύτων κ. Νικόλαος Τσάμης, υποδέχθηκε ο Διοικητής του Τμήματος κ. Βασίλειος Σταθούλιας και ο Υποδιοικητής κ. Βασίλειος Φελέκης. Ο κ. Ζαΐμης ενημερώθηκε πλήρως για όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας και δεσμεύτικε για στενή συνεργασία, με σκοπό την άμεση επίλυση προβλημάτων. 
Ο κ. Σταθούλιας, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την προσφορά της και την εν γένη στήριξη των προσπαθειών τους.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.