Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, στο Νοσοκομείο, το Γηροκομείο, τις Υπηρεσίες και τις Δομές των Καλαβρύτων για ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" (ΦΩΤΟ)

Σε μιά συμβολική κίνηση, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε, το Καλλιμανοπούλειο ...



Σε μιά συμβολική κίνηση, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε, το Καλλιμανοπούλειο Γηροκομείο, την Μονάδα χρονίως πασχόντων, το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, το Αστυνομικό Τμήμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Κέντρο Φιλοξενίας Ανηλίκων προσφύγων. 
Ο κ. Παπαδόπουλος, προσέφερε σε όλους την καθιερωμένη Βασιλόπιτα μαζί με τις ευχές του, αλλά κυρίως για να εκφράσει, τις ευχαριστίες όλων των πολιτών, σε αυτούς τους ανθρώπους που αυτές τις εορταστικές ημέρες, βρίσκονται στην "πρώτη γραμμή", μακριά από τις οικογένειές τους, υπηρετώντας το πολίτη, τους ηλικιωμένους μας, την ασφάλειά μας και την προστασία μας.
Ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε σε όλες τους τις επισκέψεις, την ευγνωμοσύνη του, για όλους αυτούς τους ανθρώπους, δηλώνοντας οτι ο Δήμος Καλαβρύτων θα είναι πάντα στο πλευρό όλων των υπηρεσιών και των στελεχών τους, ως συμπαραστάτης στις ανάγκες τους, ευχόμενος για όλους, γρήγορα να περάσεις αυτή η οδυνηρή περιπέτεια, που περνά η ανθρωπότητα και όλοι μαζί υγιείς και δυνατοί να γιορτάζουμε και πάλι ελεύθεροι και ασφαλείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.