HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΕΙΡΕΣ: Τέτοιες λαμπρές μορφές δεν λησμονιούνται

Στις μέρες της γενικής σύγχυσης ,της αμφισβήτησης και του παραλογισμού ,που έχουμε την ατυχία να ζούμε ,έχουμε καταφέρει να αποκοπούμε από α...



Στις μέρες της γενικής σύγχυσης ,της αμφισβήτησης και του παραλογισμού ,που έχουμε την ατυχία να ζούμε ,έχουμε καταφέρει να αποκοπούμε από αξίες , σύμβολα και ιδανικά .
Δεν έχει απομείνει περιεχόμενο στην έννοια άνθρωπος ,στη λέξη φίλος , στο κόσμο αυτό που εννοείται ότι προόδευσε και πολιτιστικά βρίσκεται στο ανώτατο ύψη.
Πάνε λίγες μέρες που μαζευτήκαμε στον  Άγιο Βασίλειο , στο Βερσίτσι , για να αποχαιρετήσουμε τον Γιώργο Κωνσταντινίδη ,τον «Τσαμογιώργη» που αρνήθηκε πεισματικά να ενσωματωθεί στο σημερινό παραλογισμό απεμπολώντας αξίες και ιδανικά .
Με το χαμόγελο ,γνώρισμα της ζωής του , έκρυβε μέσα του πάντοτε τη μεγαλοψυχία, το φιλότιμο και την καλοσύνη.
Οι απρόσμενοι θάνατοι αφήνουν τα πιο μεγάλα ερωτηματικά , τα πιο μεγάλα «γιατί» .Το ίδιο συνέβη και με  τον Τσαμογιώργη . Έδινε την εντύπωση ότι ο θάνατος δεν θα μπορούσε να τον συντρίψει αλλά στα μαρμαρένια αλώνια νικητής, όπως πάντα, αναδείχτηκε  ο Χάροντας .
Τέτοιες λαμπρές μορφές δεν λησμονιούνται. Παραμένουν και προβάλλονται σαν φωτεινά παραδείγματα. Είναι οι καλύτεροι κοινωνικοί οδηγοί που μας εμπνέουν  και μας οδηγούν στη πορεία της ζωής μας .
Ένας λεβέντης Βερτσιώτης  με τη ψυχή και το στόμα γεμάτο καλό λόγο , συμβουλές ,νουθεσίες και παραινέσεις έφυγε από κοντά μας και θα μας λείψει.
Όλοι όσοι σε γνωρίζαμε, Τσαμογιώρη, σου χρωστάμε κάτι .
Γιατί έδινες τόσο γενναιόδωρα, χωρίς να ζητάς ποτέ να πάρεις .
Θα σε κρατάμε μέσα μας να φωτίζεις τα σκοτάδια .
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας φίλε !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.