HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Δύο πρόστιμα των 300€ για άσκοπες μετακίνησεις

Ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει εντατικοποίηση των ελέγχων για τις μετακινήσεις, εφαρμόζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομι...



Ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει εντατικοποίηση των ελέγχων για τις μετακινήσεις, εφαρμόζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας. Στα Καλάβρυτα τα μπλόκα το Αστυνομικών έχουν ενταθεί σε κομβικά σημεία εισόδων και εξόδων στα όρια του Δήμου Καλαβρύτων. Σε όσους εντοπίζονται να μετακινούνται άσκοπα, επιβάλλεται το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο και επιστροφή στον τόπο αναχώρησής τους. Παράλληλα, εφαρμόζονται εντατικοί έλεγχοι και στις πόλεις για την διασφάλιση των υγειονομικών μέτρων, τόσο για τις μετακινήσεις των πολιτών, όσο και για την χρήση προστατευτικών μασκών και την τήρηση όσων ισχύουν για τις συναθροίσεις των πολιτών κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις. 
Σήμερα άνδρες του Α.Τ.Καλαβρύτων, έλεγξαν πάνω από 50 οχήματα, βεβαιώνοντας 2 παραβάσεις σε οδηγούς, που δεν είχαν τα προβλεπόμενα για μετακίνηση, επιβάλλοντας διοικητικά πρόστιμα 300€ στον καθέναν.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.