HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: 210.000€ για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων με Προμήθεια Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού

Ο Δήμος Καλαβρύτων ενημερώνει τους δημότες του Δήμου, για την έγκριση, προμήθειας ύψους 210,000€ πλέον ΦΠΑ, που αφορά στην Προμήθεια Ηλεκτρο...



Ο Δήμος Καλαβρύτων ενημερώνει τους δημότες του Δήμου, για την έγκριση, προμήθειας ύψους 210,000€ πλέον ΦΠΑ, που αφορά στην Προμήθεια Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου Καλαβρύτων (Υπολογιστές, διαδραστικοί πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, φορητοί υπολογιστές, βιντεοπροβολείς) η οποία υποβλήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από τις υπηρεσίες του Δήμου Καλαβρύτων, έπειτα από εισήγηση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής με την ανάληψη των καθηκόντων της.
Ευχαριστούμε τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, τις υπηρεσίες του Δήμου Καλαβρύτων για την συνεργασία τους, την ειδική διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας και τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη για την ευαισθησία την οποία επέδειξε.
Η πρόταση αυτή αποτελεί μια από τις ενέργειες που έχει ήδη αναλάβει η σχολική επιτροπή, με στόχο την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολικών μονάδων του Δήμου Καλαβρύτων.
Ιωάννης Σαμαρτζόπουλος
Βασίλης Κουτρουλάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.