Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τοπικά lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες – Επιστρέφουν και τα SMS

Σε lockdown μπαίνουν από αύριο στις 6 το πρωί η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες, με συνθήκες καραντίνας που θυμίζουν αυτές του περασμένου Μαρτίο...


Σε lockdown μπαίνουν από αύριο στις 6 το πρωί η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες, με συνθήκες καραντίνας που θυμίζουν αυτές του περασμένου Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Όπως είπε υπάρχει μία βασική διαφορά στα μέτρα αυτά σε σχέση με την περασμένη Άνοιξη: Τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν ανοικτά.
Παράλληλα, επανέρχεται η ανάγκη αποστολής SMS για το διάστημα από τις 21.00 έως τις 5 τα ξημερώματα, ενώ επιτρέπονται οι μετακινήσεις μόνο για λόγους εργασίας και υγείας.

Το μέτρο θα παραμείνει σε ισχύ για 14 ημέρες.

Ο κ. Πέτσας εξήγησε πως τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται εκθετικά και χαρακτήρισε την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη και όμορους νομούς εξαιρετικά σοβαρή για τη δημόσια υγεία.
«Το επιδημιολογικό φορτίο είναι υψηλό και επιβάλλει την ανάληψη πρόσθετης δράσης» τόνισε.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ακόμα ότι θα απαγορεύονται οι εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις για μη ουσιώδεις λόγους από και προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
Ερωτηθείς για το λιανεμπόριο, ο κ. Πέτσας διευκρίνισε πως θα είναι κλειστό, «εφαρμόζονται όλα τα μέτρα που εφαρμόζονταν στο ολικό lockdown την Άνοιξη» εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.