Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Θ.Νασιώτης: Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους

Επειδή πολλά λέγονται και περισσότερα διαδίδονται όσον αφορά την έκταση της πανδημίας και τον αριθμό των κρουσμάτων στο δήμο μας έχω να τονί...



Επειδή πολλά λέγονται και περισσότερα διαδίδονται όσον αφορά την έκταση της πανδημίας και τον αριθμό των κρουσμάτων στο δήμο μας έχω να τονίσω τα εξής .

1. Με την έναρξη του δεύτερου lockdown σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήσαμε στα Καλάβρυτα και την Κλειτορία tests covid 19 με αρκετή συμμετοχή και στις δύο Δημοτικές ενότητες. Σκοπός ήταν η απεικόνιση του επιδημιολογικού χάρτη του δήμου μας όσον αφορά την πανδημία. Από τα τεστ αυτά μόνον ένα βγήκε θετικό. Ενημερώθηκε ο προσβληθείς και το περιβάλλον του έγινε άμεση ιχνηλάτηση των επαφών του και εδόθησαν οδηγίες.

2. Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου έκανα εγώ προσωπικά rapid tests σε εργαζόμενους του δήμου από τα οποία κανένα δεν βγήκε θετικό.

3. Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου ενημερώθηκα από τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Καλαβρύτων και τον υποδιοικητή του αστυνομικού τμήματοςΚλειτορίας για την ύπαρξη δύο κρουσμάτων σε εργαζόμενους αστυνομικούς έναν στα Καλάβρυτα και έναν στην Κλειτορία.

Σημειωτέον... Κάνεις από τους δύο αστυνομικούς δεν είναι μόνιμος κάτοικος του δήμου μας. Είναι εργαζόμενοι αστυνομικοί που πηγαινοέρχονται Πατρα-καλάβρυτα και Πάτρα Κλειτορία για να είναι κοντά στις οικογένειες τους. Μετά από συνεννόηση με τους δύο διοικητές οι αστυνομικοί των Καλαβρύτων και της Κλειτορίας συμπεριλαμβανομένων και των ίδιων των διοικητών προσήλθαν στο Πέτρινο (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου) όπου τους υπέβαλα σε rapid tests . Κανένας δεν ήταν θετικός. Θα επαναλάβουμε τα τεστ την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου.

4. Σήμερα 21 Νοεμβρίου μετά από πρόταση του διοικητή του αστυνομικού τμήματος Καλαβρύτων υπέβαλα σε τεστ δύο αστυνομικούς οι οποίοι είχαν έρθει σε επαφή με τον προσβληθέντα. Και οι δύο ήταν αρνητικοί.

Αυτά προς ενημέρωσή σας
Θεόδωρος Κ Νασιωτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.