Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγικός θάνατος 55χρονου συντηρητή ασανσέρ στο Αίγιο

Φρικτό τέλος βρήκε εργαζόμενος σε επιχείρηση συντήρησης ανελκυστήρων, ο οποίος το Σάββατο το πρωί δούλευε σε πολυκατοικία στο κέντρο της πό...

Φρικτό τέλος βρήκε εργαζόμενος σε επιχείρηση συντήρησης ανελκυστήρων, ο οποίος το Σάββατο το πρωί δούλευε σε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης του Αιγίου. 
Ο 55χρονος άνδρας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πραγματοποιούσε εργασίες πάνω από τον θάλαμο και για άγνωστο λόγο, το ασανσέρ πήρε μπροστά και ανέβηκε στο πιο ψηλό σημείο, εγκλωβίζοντας τον άτυχο εργαζόμενο. Μαρτυρίες αναφέρουν πως για αρκετή ώρα, συνεργάτες του τον αναζητούσαν κι επειδή δεν τον έβρισκαν, πήγαν στην πολυκατοικία και τον εντόπισαν δυστυχώς σε αυτή τη θέση.

Ο άνδρας, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα αίτια του δυστυχήματος έρευνα πραγματοποιεί το Τμήμα Ασφαλείας του Α.Τ. Αιγίου, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.
από: filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.