HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Περιστατικό Κορωνοϊού στο Δήμο Καλαβρύτων - Επίσημη ενημέρωση από κ. Θεόδωρο Νασιώτη

Ο γιατρός κ Θεόδωρος Νασιώτης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων και συντονιστής - υπεύθυνος για τις ανάγκες αντιμετώπισης του κ...

Ο γιατρός κ Θεόδωρος Νασιώτης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων και συντονιστής - υπεύθυνος για τις ανάγκες αντιμετώπισης του κορωνοϊού (COVID-19) Δήμου Καλαβρύτων και επίσης μας έκανε την  ακόλουθη ενημέρωση: 

«Θέλω να ενημερώσω του συμπολίτες μας ότι, όπως στατιστικά ήταν αναμενόμενο, διαπιστώθηκε περιστατικό με κορωνοϊό και στην περιοχή μας. Χθες προσήλθε στο νοσοκομείο μας συμπατριώτης μας, με ελαφρά συμπτωματολογία ίωσης και μετά από το σχετικό τεστ διαπιστώθηκε προσβολή από κορωνοϊό. Αμέσως από χθες ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα περιορισμού πιθανής διασποράς. Ζητήθηκε να υπάρξει επιβεβαιωτικό τέστ μοριακού ελέγχου στο Νοσοκομείο αναφοράς του Νομού, το οποίο σήμερα επιβεβαίωσε το αρχικό τέστ. Σημειώνουμε ότι τέτοια περιστατικά έχουν ξανά υπάρξει αλλά μετά από ελέγχους είχαμε αρνητικά τεστ. 

Η προετοιμασία μας για τη διαχείριση, ήδη είναι επαρκής.  Δεν έχει επιβεβαιωθεί, άλλο περιστατικό στο άμεσο περιβάλλον του τόσο το υπηρεσιακό όσο και το ατομικό. Έχουν άμεσα δοθεί σχετικές οδηγίες, οι οποίες έχουν πλήρως εφαρμοσθεί, για περιορισμό πιθανής περαιτέρω διασποράς. 

Αναμένεται τη Δευτέρα να έλθει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να γίνει ιχνηλάτηση και έλεγχο, σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα. 

Μέχρι νεοτέρας και για προληπτικούς λόγους, συστήνουμε τα εξής:

1. Να υπάρχει από όλους πλήρης χρήση μάσκας σε όλες τις κινήσεις εκτός του ελεγχόμενου χώρου της κατοικίας τους.

2. Να αποφεύγεται η κυκλοφορία των πολιτών ηλικίας άνω των 65 ετών.

3.  Να τηρούνται απαρέγκλιτα οι περιορισμοί και τα πρωτόκολλά που ορίζει η πολιτεία 

Τα μέτρα αυτά μαζί με την άμεση αντίδραση μας θα συνεχίσουν να έχουν την περιοχή μας στις περιοχές της Ελλάδας που έχουν την μικρότερη επίπτωση από εξάπλωση του κορωνοϊού διατηρώντας της υγεία του πληθυσμού σε άριστα επίπεδα. 

Η συνεργασία όλων θα συμβάλλει στο γενικότερο έλεγχο και πρόληψη.»


1 σχόλιο

  1. Προσοχή και υπευθυνότητα, φίλοι συμπατριώτες.
    Ο θανατηφόρος covid-19, επιθετικά ύπουλος, δεν επιδέχεται ανεύθυνες συμπεριφορές, επιπολαιότητες και εκπτώσεις στον σεβασμό απέναντι στον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.