HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ: Παράδοση απινιδωτών - Σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Στα Τριπόταμα πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 19 Οκτωβρίου η επίδειξη χρήσης των απινιδωτών και σεμινάριο πρώτων βοηθειών, (προηγήθηκε αντίστ...

Στα Τριπόταμα πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 19 Οκτωβρίου η επίδειξη χρήσης των απινιδωτών και σεμινάριο πρώτων βοηθειών, (προηγήθηκε αντίστοιχη εκδήλωση στα Καλάβρυτα και θα ακολουθήσουν και αλλού) μια σημαντική πρωτοβουλία που αποτελεί προσπάθεια να "αποκεντρωθεί η υγεία" , όπως τόνισε ο εμπνευστής αυτής της πρωτοβουλίας Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρος Νασιώτης. 
Το σεμινάριο πραγματοποίησαν μέλη του ERC (European Resuscitation Council) και παρακολούθησαν Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής (όχι όλοι δυστυχώς), εθελοντές αλλά και μικρά παιδιά που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 
Παραβρέθηκε, εκτός του κ. Νασιώτη, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού κ. Λεωνίδας Βασιλόπουλος, ο εντεταλμένος γαι τα θέματα της Δ.Ε.Αροανίας κ. Παναγιώτης Λιακόπουλος και Τοπικοί Πρόεδροι.
Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε οτι "προτεραιότητα της δημοτικής αρχής είναι η υγεία και η ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας και σε αυτή την προσπάθεια εντάσσετε και η συγκεκριμένη εκδήλωση", τονίζοντας οτι "η σημαντική αυτή προμήθεια των απινιδωτών τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και οι δράσεις ενημέρωσης, θα δώσει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών, να δέχονται τις πρώτες βοήθειες όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο".
Μέχρι ώρας έχει γίνει προμήθεια εννέα απινιδωτών και είναι διαθέσιμοι, στην αστυνομία, τα κέντρα υγείας και τα ιατρεία, ακόμα και των πιο απομακρυσμένων χωριών του Δήμου μας και στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων και θα προμηθευτούν και άλλοι αν κριθεί αναγκαίο. 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Λάκη Νασιώτη για την πρωτοβουλία και στον Δήμο Καλαβρύτων και το δημοτικό συμβούλιο για την ομόφωνη αποδοχή της πρότασης Νασιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.