HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκτακτο δελτίο καιρού

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.  Ειδικότερα, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα, Πέμπτη,...

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα, Πέμπτη, στη βορειοδυτική και αύριο το βράδυ στη βορειοανατολική χώρα, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
-Από τη νύχτα της Πέμπτης (15-10-2020), τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και σταδιακά η δυτική Στερεά. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής (16-10-2020) από τα βόρεια.
-Από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το μεσημέρι στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Ειδικότερα, σήμερα Πέμπτη στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες οι οποίες από τις βραδινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ. Μόνο στα Δωδεκάνησα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Καταιγίδες προβλέπονται από το βράδυ της Πέμπτης στην Κέρκυρα και γενικότερα στο βόρειο Ιόνιο μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ωστόσο, σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα του meteo.gr, ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται βελτιωμένος.
Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές οι νεφώσεις οι οποίες στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας θα είναι περισσότερες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα στην Ήπειρο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 24 βαθμούς, στην Ήπειρο από 8 έως 25, στη Θεσσαλία από 7 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 24 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Ιόνιο νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά στα βορειότερα πελάγη και την Κέρκυρα 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.