Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Βρέθηκε λύση για τη μεταφορά των μαθητών μετά το δημοσίευμα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Μετά το δημοσίευμα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ( δείτε εδώ ) του προβλήματος με την μεταφορά των μαθητών από Βλασίες, Μάνεσι, Λαπαταχώρια, στα σχολεί...


Μετά το δημοσίευμα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS (δείτε εδώ) του προβλήματος με την μεταφορά των μαθητών από Βλασίες, Μάνεσι, Λαπαταχώρια, στα σχολεία τους στα Καλάβρυτα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχώρησε στη μίσθωση δύο λεωφορείων για σχολικό δρομολόγιο. 

Όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μπονάνος «Ζητώ από τους μαθητές και τις οικογένειές τους να κάνουν λίγα 24ωρα υπομονή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία» . 

Το θέμα ανέδειξε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, όταν οι μαθητές, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, έμειναν στη στάση το πρωί, αφού το λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν τους πήρε, για να τους μεταφέρει όπως κάθε μέρα, στα σχολεία τους στα Καλάβρυτα, γιατί, ήταν γεμάτο από επιβάτες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, εργάτες, οι οποίοι πριν λίγες μέρες ανέλαβαν εργασία μέσω του οκταμήνου κοινωφελούς προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών.

Υπενθυμίζουμε οτι για το πρόβλημα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου κ. Κουτρουλάκης, έστειλε άμεσα σχετικό έγγραφο σε Περιφέρεια και ΚΤΕΛ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.