Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: 25 μαθητές δεν θα πάνε σήμερα σχολείο - Το λεωφορείο πέρασε γεμάτο και τους άφησε στην στάση

Στην στάση έμειναν σήμερα το πρωί, οι μαθητές από Βλασίες, Μάνεσι, Λαπαταχώρια, αφού το λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν τους πήρε, για μνα τους μεταφ...



Στην στάση έμειναν σήμερα το πρωί, οι μαθητές από Βλασίες, Μάνεσι, Λαπαταχώρια, αφού το λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν τους πήρε, για μνα τους μεταφέρει όπως καθε μέρα, στα σχολεία τους στα Καλάβρυτα. Το λεωφορείο, ήταν γεμάτο από επιβάτες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, εργάτες, που πριν λίγες μέρες ανέλαβαν εργασία μέσω του οκταμήνου κοινωφελούς προγράμματος του υπουργείο στης Δήμους της χώρας 
Το λεωφορείο έφτασε στα Καλάβρυτα πριν λίγο, με τους μαθητές να παραμένουν στις στάσεις και χωρίς κανείς να γνωρίζει αν θα έρθουν σήμερα σχολείο.
Το ζήτημα που έχει προκύψει είναι μεγάλο και εξαιρετικά σοβαρό, με την περιφέρεια και το ΚΤΕΛ να πρέπει να δώσουν άμεση λύση.
Υπενθυμίζουμε οτι το πρόβλημα είχε εντοπιστεί από την πρώτη μέρα που άνοιξαν τα σχολεία, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου κ. Κουτρουλάκη, να στέλνει σχετικό έγγραφο σε Περιφέρεια και ΚΤΕΛ.   

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.