HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός

Για ακόμη μία φορά, 20η στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός θα είναι στους ομίλους του Champions League, αφού έκανε το καθήκον του απέναντι στην ...


Για ακόμη μία φορά, 20η στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός θα είναι στους ομίλους του Champions League, αφού έκανε το καθήκον του απέναντι στην Ομόνοια. Έχοντας πάρει σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 2-0 στο Φάληρο, ο πρωταθλητής Ελλάδας «σφράγισε» στην Κύπρο το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης και εξασφάλισε, στη χειρότερη περίπτωση, κάτι περισσότερο από 30 εκατ. ευρώ!

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χουμποτσάν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λεσιάκς, Κουσουλός, Βίτορ Γκόμες, Τζιώνης (84' Σενέ), Παπουλής (69' Ασάντε), Ντούρις (70' Κακουλής), Μποτεάκ.

Ολυμπιακός: Σα, Μπα, Χολέμπας, Σεμέδο, Ραφίνια, Καμαρά (92' Καφού), Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (92' Φορτούνης), Ραντζέλοβιτς (74' Μασούρας), Ελ Αραμπί.

1 σχόλιο

  1. Πώς θεωρείτε το site σας ειδησεογραφικό όταν δεν αναφέρετε καν το τελικό αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα. Η φράση 'έκανε το καθήκον του' είναι σχολιασμός και όχι είδηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.