Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

264 τα νέα κρούσματα

Στα 264 είναι τα κρούσματα σήμερα 22/8 στην Ελλάδα, όπως τα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ενημέρωση έχουν καταγραφεί δυο νέοι θάνατο...

Στα 264 είναι τα κρούσματα σήμερα 22/8 στην Ελλάδα, όπως τα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ενημέρωση έχουν καταγραφεί δυο νέοι θάνατοι από κορονοϊό.
Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα αναφέρει τα εξής:
Σήμερα ανακοινώνουμε 264 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8381, εκ των οποίων το 55.1% άνδρες.
1832 (21.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3842 (45.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
31 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 7 (22.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 41.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 143 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, έχουμε 2 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 240 θανάτους συνολικά στη χώρα. 84 (35.0%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 94.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω

8 σχόλια

  1. Γεια σας, Χρειάζεστε επείγον δάνειο;
    Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να ολοκληρώσετε ένα έργο, να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για άλλους προσωπικούς λόγους; αν η απάντησή σας είναι ναι, θέλω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε όλα τα είδη υπηρεσιών δανείων τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια. Εάν το διαβάζετε και γνωρίζετε ότι χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη, μπορείτε απλώς να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

    Χαρακτηριστικά & όφελος;
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους.

    Εάν χρειάζεστε πραγματικά μια λύση στα οικονομικά σας, απλώς γράψτε στην εταιρεία μου και θα σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε για όλη τη διαδικασία.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp: +447903159998

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή μέρα,

    Αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες; Χρειάζεστε δάνειο για την εκκαθάριση των χρεών σας; Πρόκειται να αυξήσετε τα οικονομικά σας; Είστε επιχειρηματικό πρόσωπο που θέλει να επεκτείνει την εταιρεία του. Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τον πραγματικό ήρωα, την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματική εταιρεία δανεισμού για το δάνειο σας. Αναγνωρίζομαι τόσο από τα άτομα όσο και από την κυβέρνηση για τη μεγάλη μας αποτελεσματικότητα.


    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
    * Προσωπικά δάνεια (ασφαλή και ακάλυπά)
    * Επιχειρηματικά Δάνεια (Ασφαλή και Ασφαλή)
    * Βελτίωση σπιτιού
    * Δάνεια εφευρέτη
    * Αυτόματα δάνεια
    και τα λοιπά. ..

    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, εάν ενδιαφέρεστε, μέσω
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: easyloanfirm2020@gmail.com


    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστο, αξιόπιστο, αποτελεσματικό, γρήγορο και δυναμικό.

    Χαιρετισμοί,
    Κ. Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com

    3% Διαθέσιμο και εγγυητική προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη δανείου για κεφάλαιο κίνησης από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Αυτή η υπηρεσία προορίζεται να παρέχει οικονομική υποστήριξη σε ιδιώτες, επιχειρηματίες και γυναίκες στην επιχείρηση. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω email: robertokennety@gmail.com Ή καλέστε στο +1(518)219-0838.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την εκκαθάριση των χρεών σας ή χρειάζεστε ένα μετοχικό δάνειο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς; Χρειάζεστε ενοποίηση δανείου ή υποθήκη; Μην ψάχνετε πλέον καθώς είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα παρελθόν. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Αυτό είναι το Ocean Finance Mortgages. Προσφέρουμε δάνεια σε όσους ενδιαφέρονται με λογικό επιτόκιο 2%. Το εύρος κυμαίνεται από 5.000,00 ευρώ έως μέγιστο 100.000.000,00 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας προσφέρω το μόνο χρηματοοικονομικό δάνειο από έναν άμεσο επενδυτή από 50.000 έως 60.000.000 ευρώ. Αυτή η προσφορά ισχύει για ολόκληρη την Ευρώπη και για όλους τους πολίτες. Η λήξη αυτού του δανείου μπορεί να οριστεί σε 240 μήνες με δυνατότητα πρόωρης αποπληρωμής σε οποιαδήποτε τιμή και χωρίς αύξηση. Θα λάβετε ολόκληρο το δάνειο και θα πληρώσετε τα χρήματά σας εντός 24 ωρών. Για δανεισμό, γράψτε στη διεύθυνση: Freeloanservice069@gmail.com

    WHATSAPP: +16513336753

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γεια

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000 έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, αποδοτικοί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς ελέγχους πιστοληπτικής ικανότητας και προσφέρουμε εγγύηση 100% των ξένων δανείων κατά την περίοδο μεταφοράς.

    Παρέχουμε επίσης δάνεια σε όλα τα νομίσματα με επιτόκιο 3% για όλα τα δάνεια .... Αν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της εταιρείας e-mail: accessloanfirm2030@gmail.com

    Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας στο.

    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Σχέση
    Κύριε Σκοτ
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρειάζεστε χρηματοδότηση; Ψάχνετε για Οικονομικά; Αναζητάτε χρηματοδότηση για να διευρύνετε την επιχείρησή σας; Βοηθάμε άτομα και εταιρείες να αποκτήσουν χρηματοδότηση για την επέκταση των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση που κυμαίνεται από οποιοδήποτε ποσό. Λάβετε χρηματοδότηση με προσιτό επιτόκιο 3%, Χρειάζεστε αυτήν τη χρηματοδότηση για επιχειρήσεις και για την εκκαθάριση των λογαριασμών σας; Στη συνέχεια, στείλτε μας ένα email τώρα για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.