Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαϊμη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ Π. Νικολάου

Την αξιοποίηση του παλιού ανενεργού σιδηροδρομικού δικτύου συζήτησε εκτενώς ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτ...

Την αξιοποίηση του παλιού ανενεργού σιδηροδρομικού δικτύου συζήτησε εκτενώς ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης κατά τη συνάντησή του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ Περικλή Νικολάου.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο φιλόδοξο όραμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ανάπλαση της εγκαταλειμμένης σιδηροδρομικής γραμμής από το Αίγιο έως το Διακοπτό  μήκους 14 χλμ και την μετατροπή της σε ποδηλατόδρομο. Η παραχώρηση της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής αναμένεται να εξυπηρετεί τόσο καθημερινές μετακινήσεις των κατοίκων της περιοχής όσο και μετακινήσεις αναψυχής και άθλησης,  καθώς αποτελεί μια ευκαιρία για βόλτα σε ένα  τοπίο εξαίρετου φυσικού κάλλους.
«Η αναβάθμιση της παλιάς γραμμής και του περιβάλλοντα χώρου αποτελεί κεντρική επιδίωξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.