HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το μήνυμα ενάντια στην καταστροφή των Ελληνικών βουνών πέρασε και από Κέρτεζη (ΦΩΤΟ)

Στα Καλαβρυτοχώρια βρέθηκαν οι ορειβάτες - ακτιβιστές της HELLAS TREK που πραγματοποιούν διάσχιση της ορεινής Ελλάδας από την 1η Ιουλίο...

Στα Καλαβρυτοχώρια βρέθηκαν οι ορειβάτες - ακτιβιστές της HELLAS TREK που πραγματοποιούν διάσχιση της ορεινής Ελλάδας από την 1η Ιουλίου και έως 21 Αυγούστου με πορεία από την Καρδαμύλη μέχρι την Φλώρινα. 
Στην 4 μέρα της πορείας τους ξεκίνησε από τους Άνω Λουσούς και διασχίζοντας τον κάμπο των Σουδενών περάσαν από τον Λαγοβούνι και διασχίζοντας τον κάμπο της Κέρτεζης έφτασαν στο ιστορικό χωριό πατρίδα του ήρωα Στριφτόμπολα με τις πηγές του Βουραϊκού. Ο πολιτιστικός σύλλογος της Κέρτεζης "Στριφτόμπολας" τους φιλοξένησε με όλες τις ανέσεις και το βράδυ με τη συμμετοχή αρκετών μελών του ΣΕΟ Πάτρας Ωλενός
Εκεί είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για το ζήτημα των ανεμογεννητριών καθώς και των δικτύων υπερυψηλής τάσης που πέρασαν πρόσφατα κοντά από το χωριό. 
Σκοπός της δράσης αυτής, όπως οι ίδιοι δηλώνουν είναι πέρα από το να θαυμάσουν την υπέροχη ορεινή φύση της Ελλάδας είναι και να διαδώσουν στους κατοίκους των χωριών το μήνυμα του επερχόμενου κινδύνου αλλοίωσης αυτής της ομορφιάς από την αλόγιστη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις πιο ψηλές ράχες και κορυφές των βουνών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.