HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ , μετά την αναγγελία του θλιβερού γεγονότος του θανάτου, του Ανδρέα Δημόπουλου του Γεωργίου συνεδρίασ...

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, μετά την αναγγελία του θλιβερού γεγονότος του θανάτου, του Ανδρέα Δημόπουλου του Γεωργίου συνεδρίασε έκτακτα, σήμερα στις 08 Μαΐου 2020 και αφού έλαβε υπόψη του:
1. Την πολύχρονη προσφορά του Ανδρέα Δημόπουλου που διετέλεσε Δήμαρχος του Δήμου Λευκασίου και μετέπειτα Κλειτορίας από   1-1-1999 έως 31-12-2002 και από 1-1-2007 έως 31-12-2010 καθώς και επί πολλά έτη Δημοτικός Σύμβουλος του ως άνω Δήμου  και Κοινοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Κλειτορίας.
2. Το καθημερινό, ακούραστο και ανιδιοτελές ενδιαφέρον  και τον επίμονο και αποτελεσματικό αγώνα του, για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής της Κλειτορίας και  των κατοίκων της.
3. Την εκτίμηση, την αποδοχή και το σεβασμό, με τον οποίο τον αντιμετώπιζαν οι δημότες, οι κάτοικοι της Κλειτορίας και της ευρύτερης περιοχής και όλοι όσοι τον γνώριζαν, αναγνωρίζοντάς του τον διαρκή αγώνα και  την αγωνία του για την επιτυχία των επιδιώξεών του για το κοινό συμφέρον.
4. Τη γενικότερη προσφορά του στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία, ως καταξιωμένος επαγγελματίας ,δημιουργώντας διαρκώς πολλές θέσεις εργασίας, με αποτέλεσμα, πολλοί νέοι της Κλειτορίας να παραμένουν στον τόπο τους. 
5. Το γεγονός ότι υπήρξε ένας εξαίρετος και παραδειγματικός οικογενειάρχης που μαζί με τη σύζυγό του Μαρία και τα παιδιά του Γιώργο και Ευδοκία καταξιώθηκαν στην κοινωνία. 

ΟΜΟΦΩΝΑ   ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:
1. Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος τέως Δημάρχου.
2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία του.
3. Να εκφωνήσει ο Δήμαρχος Καλαβρύτων τον αποχαιρετιστήριο λόγο.
4. Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου 
5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίασή του Δημοτικού Συμβουλίου.
6. Να αναρτηθεί η φωτογραφία του στο Δημοτικό Κατάστημα Κλειτορίας. 
7. Να αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες στα δημοτικά καταστήματα, στις 08 & 09 Μαΐου 2020, σε ένδειξη πένθους.
8. Να αποκτήσει το ψήφισμα αυτό ευρύτερη δημοσιότητα και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στα τοπικά μέσα ηλεκτρονικής ειδησεογραφίας και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο. 

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 46/2020.
Καλάβρυτα 08 Μαΐου 2020

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Θεόδωρος Νασιώτης  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Παπαδόπουλος Αθανάσιος ΤΑ ΜΕΛΗ  

              

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.