Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκινούν εργασίες συντήρησης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αιγιάλειας

Στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων, όπως η αποκατάσταση της βατότητας και  η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας, στοχεύουν οι εργασίες π...

Στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων, όπως η αποκατάσταση της βατότητας και  η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας, στοχεύουν οι εργασίες που ξεκίνησαν από σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου 2020, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Αιγιάλειας. Την εγκατάσταση του εργολάβου, ο οποίος θα υλοποιήσει παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ, επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης.
Περιλαμβάνονται εργασίες στο σύνολο του επαρχιακού δικτύου, μεταξύ των οποίων, αντικαταστάσεις και αποκαταστάσεις σε ασφαλτοτάπητες, καθαρισμοί και επιδιορθώσεις πρανών, τοποθέτηση νέων οδοσημάνσεων, κ.ά. Σημειώνεται ότι ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στα τμήματα των οδών που παρουσιάζουν επί μακρόν σοβαρά προβλήματα.
«Η ασφαλής, ταχεία και απρόσκοπτη μετακίνηση των πολιτών της περιοχής αλλά ιαι των επισκεπτών της, αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την Περιφερειακή Αρχή, η οποία εξελίσσει ένα μεγάλο πρόγραμμα έργων για την αντιμετώπιση της υφιστάμενης, κακής σε πολλά σημεία, κατάστασης. Δεν είναι μόνο ότι αποτελεί υποχρέωσή μας να στεκόμαστε κοντά στην κοινωνία και να δίνουμε λύσεις στα προβλήματά της, αλλά και ευθύνη μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στο κοινό όραμα ανάπτυξης. Και οι καλοί δρόμοι, είναι δρόμοι ανάπτυξης…» ανέφερε ο κ. Μαυρομμάτης, συμπληρώνοντας ότι «η στενή παρακολούθηση της εξέλιξης όλων των έργων αποτελεί ρητή οδηγία του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, καθώς ο στόχος είναι να υλοποιούνται άρτια έργα και με μεγάλη ταχύτητα».
Σημειώνεται ότι μετά την εγκατάσταση του εργολάβου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο Αιγίου, παρουσία του Δημάρχου, Δημήτρη Καλογερόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.