HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χαρδαλιάς: «Να μην ετοιμάζεται κανείς για εκδρομή την Πρωτομαγιά»

«Σήμερα (χθες) παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση και μεγάλος αριθμός άσκοπων μετακινήσεων, θέλω να υπενθυμίσω ότι τα μέτρα ισχύουν στο ακέραι...

«Σήμερα (χθες) παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση και μεγάλος αριθμός άσκοπων μετακινήσεων, θέλω να υπενθυμίσω ότι τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο και να μην ετοιμάζεται κανείς για εκδρομή την Πρωτομαγιά», τόνισε στην ενημέρωση του Σαββάτου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.
Ο κ. Χαρδαλιάς υπενθύμισε πως τα μέτρα ισχύουν μέχρι τις 4 Μαΐου, και ξεκαθάρισε πως κανείς δεν πρέπει να κάνει σχέδια για εκδρομές την Πρωτομαγιά.
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως το τελευταίο 24ωρο παρατηρήθηκε αυξημένος αριθμός άσκοπων μετακινήσεων και σε πολλές περιοχές μεγάλη κίνηση, κάτι στο οποίο όπως είπε έπαιξε ρόλο και ο καλός καιρός.
Υπενθύμισε όμως πως τα μέτρα ισχύουν και τα πρόστιμα επίσης, και ότι θα πρέπει να τηρηθούν για να προχωρήσει η χώρα στην επόμενη φάση, που θα είναι η χαλάρωση και η σταδιακή άρση των μέτρων αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.