Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η... φωτογραφία των ημερών...

Κεκλεισμένων των θυρών οι Ιερές Ακολουθίες στους Ναούς σε πρωτόγνωρα δεδομένα με συναισθήματα, που γίνονται ακόμα πιο έντονα όταν μέσα στ...

Κεκλεισμένων των θυρών οι Ιερές Ακολουθίες στους Ναούς σε πρωτόγνωρα δεδομένα με συναισθήματα, που γίνονται ακόμα πιο έντονα όταν μέσα στους Ιερούς Ναούς τελούνται οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας.
Στους Ναούς των Καλαβρύτων, όπου τελούνται Ακολουθίες, τηρούνται πιστά οι απαγορεύσεις και μέσα εισέρχονται αυστηρά μόνον όσους επιτρέπουν τα μέτρα.
Σήμερα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων, τελέσθηκε σήμερα το πρωί, η Ακολουθία της Αποκαθήλωσης, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιερωνύμου, σε μια άδεια Εκκλησία.
Το Μητροπολίτη, υποδέχθηκε έξωθεν του Ιερού Ναού ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο οποίος τηρώντας τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις, μετά από μία σύντομη συνομιλία με τον Μητροπολίτη μας, δεν εισήλθε του Ιερού Ναού και ο φωτογραφικός φακός, αποθανάτισε μια ασυνήθιστη εικόνα, που θα κάνει σίγουρα το ιστορικό του μέλλοντος να ασχοληθεί... 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.