HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεσίστια η Σημαία στο Δημαρχείο Καλαβρύτων για τον Μανώλη Γλέζο

Μεσίστια κυματίζει η Ελληνική Σημαία στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, όπως και σε όλους τους Μαρτυρικούς Δήμους, στην μνήμη του ήρωα της Εθνική...

Μεσίστια κυματίζει η Ελληνική Σημαία στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, όπως και σε όλους τους Μαρτυρικούς Δήμους, στην μνήμη του ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζου, σήμερα 1η Απριλίου, ημέρα της κηδείας του.
Ο Μανώλης Γλέζος πέθανε σε ηλικία 97 στις 30 Μαρτίου. Ο εμβληματικός αγωνιστής νοσηλευόταν από τις 18 Μαρτίου σε κλινική, ενώ τις τελευταίες ημέρες η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Μάλιστα τον Νοέμβριο είχε νοσηλευτεί στην εντατική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ).
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων  και Πρόεδρος του Δικτύου των Μαρτυρικών πόλεων της Ελλάδος, κ. Θανάσης Παπαδόπουλος:
"Ο Μανώλης Γλέζος, υπήρξε ένας, εμβληματικός και γνήσιος αγωνιστής. Υπήρξε, σε όλο το βίο, υπερασπιστής των αξιών της ελευθερίας, του πατριωτισμού, της εθνικής ανεξαρτησίας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας. Υπήρξε παντοτινός φίλος των Καλαβρύτων με συχνή παρουσία στον μαρτυρικό μας τόπο και μας ενέπνεε με από το ανυπότακτο, ανήσυχο και δημιουργικό του πνεύμα. 
Ως Δήμαρχος του μαρτυρικού Δήμου Καλαβρύτων, αλλά και ως Πρόεδρος του Δικτύου μαρτυρικών πόλεων και χωριών της Ελλάδας, του οποίου ο Μανώλης υπήρξε ιδρυτικό μέλος και αρωγός, εκφράζω εξ ονόματος όλων, τα θερμά συλλυπητήρια, στη σύζυγό του Γεωργία, στα παιδιά και τα εγγόνια του".

Με την άρση των απαγορεύσεων το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου, όπως ανακοίνωσε, θα αποφασίσει περισσότερα για τον ΕΛΛΗΝΑ της αντίστασης, του πολιτισμού, της αυτοδιοίκησης, της δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.