HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το τελευταίο "αντίο" στην Μαρία Δαφαλιά – Μασσαρά

Σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, τελέσθηκε στα Καλάβρυτα η εξόδιος ακολουθία για την Μαρία Δαφ...

Σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, τελέσθηκε στα Καλάβρυτα η εξόδιος ακολουθία για την Μαρία Δαφαλιά – Μασσαρά, ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στην τοπική αυτοδιοίκηση του νομού με πλούσιο κοινωνικό έργο και πρωτεργάτρια για την ίδρυση και λειτουργία του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η Ελπίδα».
Της ακολουθίας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ Αιγιαλείας κ.κ.Ιερώνυμος ενώ παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος και ο τ. Νομάρχης κ. Κατσικόπουλος.
Ο κ. Παπαδόπουλος όπως δήλωσε, η μνήμη της εκλεκτής καλαβρυτινής προσωπικότητας, θα τιμηθεί, όταν τελειώσουν με καλό τα περιοριστικά μέτρα, σε ανοικτή εκδήλωση - φόρο τιμής, στην σπουδαία αυτή αγωνίστρια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.