HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Β. Αποστολόπουλος: Ο άνδρας κάνει τη γενιά και όχι η γενιά τον άνδρα

Ο Βασίλης Αποστολόπουλος διαχειριστής του kalavrytanet, μας απέστειλε άρθρο - απάντηση στο κείμενο του, Νασιώτη που  δημοσιεύσαμε ( δείτε...

Ο Βασίλης Αποστολόπουλος διαχειριστής του kalavrytanet, μας απέστειλε άρθρο - απάντηση στο κείμενο του, Νασιώτη που δημοσιεύσαμε (δείτε εδώ) και όπως είναι φυσικό και δεοντολογικό το φιλοξενούμε.
Το άρθρο του Β. Αποστολόπουλου:
Με αφορμή το σημερινό άρθρο του Θεόδωρου Νασιώτη (2 σε 1), το πρώτο μέρος του οποίου αναφέρεται σε προγενέστερο δικό μου, με τίτλο “δεινόσαυροι και δεινοσαυράκια”, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:
Πρώτα να ευχαριστήσω δημοσίως το φίλο Λάκη για τα καλά του λόγια προς εμένα. 
Κατόπιν να διευκρινίσω, για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης ότι, αυτούς τους οποίους ο κ. Νασιώτης αποκαλεί  “γυμνοσάλιαγκες”, αυτούς ακριβώς αποκάλεσα κι εγώ “δεινοσαυράκια”.
Είναι αυτοί που, καταλαβαίνοντας ακριβώς τι ήθελα να γράψω, είδαν στην επίμαχη λέξη (“δεινοσαυράκια”), τον εαυτό τους “μέσα σε καθρέφτη” και προσπάθησαν από τον πανικό τους, να αποπροσανατολίσουν σκόπιμα “εαυτούς και αλλήλους”, παρερμηνεύοντας την έννοια του άρθρου μου.
Ακριβώς επειδή στον μικρό τούτο τόπο γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρισκόταν κάποιο νοσηρό μυαλό, που θα άφηνε έστω και την παραμικρή υπόνοια ότι, με τη λέξη αυτή εννοούσα, (αν είναι δυνατόν...) τον Γιάννη Παπαδόπουλο, το γιο του Δήμαρχου Θανάση Παπαδόπουλου! 
Ανεξάρτητα από το άρθρο “2 σε 1” του κ. Νασιώτη, είχα σκοπό, ούτως ή αλλιώς, να προβώ σε αυτές τις διευκρινίσεις. Μου δίνεται λοιπόν η ευκαιρία, για πρώτη και τελευταία φορά να διευκρινίσω προς “πάσα κατεύθυνση” ότι: 
ΜΗ πιστεύοντας στην οικογενειακή ευθύνη παρά μόνον στην ατομική, ουδέποτε θα αναφερόμουν σε μέλος μιας οικογένειας για να... “χτυπήσω” ένα άλλο μέλος της. Αυτά είναι μέθοδοι μαφίας και... μακριά από εμένα. Όσοι διαβάζουν τα άρθρα μου από το 2014 που αρθρογραφώ στο kalavrytanet.gr, θα έχουν παρατηρήσει ότι ουδέποτε στο παρελθόν έχω πράξει κάτι τέτοιο. Τους διαβεβαιώ λοιπόν ότι, δεν το έκανα ούτε τώρα και δεν πρόκειται να το κάνω ούτε και στο μέλλον...

Επίσης θα έχουν παρατηρήσει ότι, ό,τι έχω να πω στα άρθρα μου, το λέω ευθέως, έχοντας πάντα το θάρρος της γνώμης μου, αδιαφορώντας για οποιοδήποτε κόστος, χωρίς ποτέ μα ποτέ, να έχω θίξει γυναίκες ή παιδιά. Αυτό το γνωρίζει καλά ο κ. Νασιώτης, γι αυτό και μου έκανε την τιμή, να αναφερθεί με το άρθρο του στο πρόσωπό μου, με τα καλύτερα λόγια.

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, έχω να πω στον Γιάννη Παπαδόπουλο, τον γιο του Δημάρχου Καλαβρύτων, τον οποίο προσωπικά δε γνωρίζω, αλλά μετά από όλα αυτά θα επιδιώξω να το κάνω με την πρώτη ευκαιρία, ότι: 
“Γιάννη έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για εσένα από πάρα πολλούς συμπατριώτες μας. Λόγια τα οποία επιβεβαιώνονται και από τον κ. Νασιώτη, τη γνώμη  του οποίου σέβομαι, εμπιστεύομαι και εκτιμώ απεριόριστα. Μην σε αγγίζουν λοιπόν όλα αυτά που λέγονται. Πολιτικά, εγώ και πολλοί άλλοι, θα κρίνουν τον πατέρα σου. Όμως εσύ πάντα να θυμάσαι ότι, “Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ”.

Όσο για το Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, αφού του δώσω συγχαρητήρια για το γιο του θα ήθελα να του πω ότι:
“Θανάση να είσαι υπερήφανος για το γιο σου. Όσον αφορά τα πολιτικά, αν θες να με ακούσεις άκουσέ με και διώξε από δίπλα σου τους “γυμνοσάλιαγκες”. Διώξε από δίπλα σου τα... πάσης φύσεως “δεινοσαυράκια”, “γιουσουφάκια” ή “ρασπούτιν”. Διώξε τα λαμόγια και τους αυλοκόλακες. Συμφωνώ και εγώ ότι αυτοί που σε γλείφουν σήμερα, θα είναι αυτοί που θα σου καρφώσουν το μαχαίρι αύριο πισώπλατα, αφού σίγουρα θα θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη... Λάβε σοβαρά υπόψιν σου τις προτάσεις Νασιώτη. Κάντο το καλό του Δήμου μας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχεις το δικαίωμα τώρα να αποτύχεις... Όρισε ένα χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προεκλογικού προγράμματος. Αυτού του προγράμματος που στηρίξαμε όλοι πριν τις εκλογές. Τήρησέ το απαρέγκλιτα και εγώ προσωπικά θα είμαι δίπλα σου. Υπάρχει ακόμα καιρός...”

Β. Αποστολόπουλος
Μηχανικός Πληροφορικής
Msc Εφαρμοσμένα Πληροφοριακά Συστήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.