HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκινά η καταβολή του επιδόματος των 400 ευρώ στους μακροχρόνια άνεργους

Αρχίζει σήμερα Δευτέρα 27/04 η καταβολή του επιδόματος των 400 ευρώ στους μακροχρόνια άνεργους, σύμφωνα με τον διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο ...

Αρχίζει σήμερα Δευτέρα 27/04 η καταβολή του επιδόματος των 400 ευρώ στους μακροχρόνια άνεργους, σύμφωνα με τον διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη.
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Πρωτοψάλτης σημείωσε ότι μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής είχαν εγγραφεί στην πλατφόρμα 73 χιλιάδες μακροχρόνια άνεργοι, ποσοστό άνω του 43% των δικαιούχων.
Όπως σημείωσε ο κ. Πρωτοψάλτης οι πληρωμές θα αρχίσουν τη Δευτέρα 27 Απριλίου ενώ η ειδική πλατφόρμα του ΟΑΕΔ για τους μακροχρόνια άνεργους θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 3 Μαΐου.
Παράλληλα, ο διοικητής του ΟΑΕΔ σημείωσε ότι μόνο όσοι δικαιούχοι έχουν καταχωρηθεί στα μητρώα του Οργανισμού μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το IBAN τους ενώ διευκρίνισε ότι όσοι δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια αλλά έχουν ΙΒΑΝ στον ΟΑΕΔ θα πληρωθούν μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.