HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Θ. Νασιώτης αναλαμβάνει το γενικό συντονισμό για τον κοροναϊο στον Δήμο Καλαβρύτων

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ορίζει το Δημοτικό Σύμβουλο Θεόδωρο Νασιώτη του Κωνσταντίνου, υπεύθυνο γ...

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ορίζει το Δημοτικό Σύμβουλο Θεόδωρο Νασιώτη του Κωνσταντίνου, υπεύθυνο για:
1. Το συντονισμό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων του Δήμου Καλαβρύτων, “Βοήθεια στο Σπίτι” και “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καλαβρύτων”, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των κοινοτήτων μας και των δημοτών μας, για τις ανάγκες που προκύπτουν λόγω των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί ή πρόκειται να ανακοινωθούν στο μέλλον.
2. Τον έλεγχο της πιστής τήρησης των υγειονομικών διατάξεων, για τα καταστήματα που παραμένουν ανοικτά, σε συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.
3. Την εισήγηση προς το Δήμαρχο και τα αρμόδια όργανα του Δήμου, για αποφάσεις κατεπείγοντος χαρακτήρα που πρέπει να παρθούν, σχετικά με τις απαραίτητες ενέργειες και τη λήψη μέτρων από το Δήμο, για την προστασία των κατοίκων των κοινοτήτων μας και των δημοτών μας.
4. Τη συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων, για την εξεύρεση της βέλτιστης λύσης, για την προάσπιση της υγείας των κατοίκων και των δημοτών του Δήμου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.