HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Αυστηροί έλεγχοι για τα μέτρα - Αυτόφωρη διαδικασία για παραβάτες

Συνεχίζονται οι αυστηροί έλεγχοι σε ολόκληρο το Δήμο Καλαβρύτων για όσους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση κατά τ...

Συνεχίζονται οι αυστηροί έλεγχοι σε ολόκληρο το Δήμο Καλαβρύτων για όσους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση κατά της διασποράς του κορoναϊού. Να σημειώσουμε οτι τα μέτρα αφορούν, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης, καφετέριες και καφενεία (και τα καφενεία των χωριών) με τους παραβάτες να τιμωρούνται με αυτόφωρη διαδικασία και με αυστηρά πρόστιμα

Εξυπηρέτηση κοινού 
Το Αστυνομικό τμήμα Καλαβρύτων, ενημερώνει οτι όσοι πολίτες επιθυμούν να προβούν στην έκδοση δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου, θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία, προκειμένου να καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης για την εξυπηρέτησή τους.
Το ίδιο ισχύει για το γραφείο όπλων αλλά και οποιαδήποτε άλλη άλλη γραμματειακή εξυπηρέτηση
Η διαδικασία αυτή θα εφαρμοστεί για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους, για την προστασία πολιτών και αστυνομικών.
Τηλ επικοινωνίας: 
Α.Τ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: 26920 23333, Fax: 26920 22213
Α.Τ.ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ: 26920 31206, Fax: 26920 31889

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.