Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας για την απαγόρευσης της κυκλοφορίας

Σε εφαρμογή έχουν τεθεί από τις 6 το πρωί της Δευτέρας τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να εμποδιστεί η δι...

Σε εφαρμογή έχουν τεθεί από τις 6 το πρωί της Δευτέρας τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να εμποδιστεί η διασπορά και εξάπλωση του κορονοϊού μετά και την αύξηση των κρουσμάτων.
Στο πλαίσιο αυτό οι αστυνομικοί του Α.Τ. Καλαβρύτων σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων, από νωρίς το πρωί της Δευτέρας βρίσκονται στους δρόμους προκειμένου να ελέγξουν όσους μετακινούνται αν διαθέτουν μαζί τους τις απαραίτητες βεβαιώσεις για τη μετακίνησή τους και να εντοπίσουν τυχόν παραβάτες.
Να θυμίσουμε οτι από σήμερα το πρωί επιτρέπεται η μετακίνηση μόνο σε όσους πηγαίνουν ή επιστρέφουν από την εργασία τους, βγαίνουν από το σπίτι για την αγορά τροφίμων ή φαρμάκων, επισκέπτονται γιατρό ή πρόσωπο που χρειάζεται φροντίδα. Όποιος κυκλοφορεί, θα πρέπει να έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, ενώ ο λόγος μετακίνησης θα βεβαιώνεται με έγγραφο του εργοδότη, ή υπεύθυνη δήλωση σε περίπτωση που πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.