HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπογραφή Απόφασης για το Εσωτερικό Δίκτυο του Δήμου Αιγιαλείας

Υπεγράφη σήμερα η απόφαση που αφορά στη δημοπράτηση των έργων εσωτερικών δικτύων του Δήμου Αιγιαλείας, ως αποτέλεσμα της άριστης συνεργασ...

Υπεγράφη σήμερα η απόφαση που αφορά στη δημοπράτηση των έργων εσωτερικών δικτύων του Δήμου Αιγιαλείας, ως αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη. 

Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη για την περιοχή μας, εν μέσω μιας μεγάλης, διπλής κρίσης για τη χώρα μας, λόγω του κορωνοϊού και του αναθεωρητισμού της Τουρκίας.

Με την απόφαση  δρομολογείται, επιτέλους, η δημοπράτηση του έργου της κατασκευής των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης στους παραλιακούς οικισμούς της Αιγιαλείας προϋπολογισμού 33,7 εκατ. Ευρώ και, πλέον, απομένει η διενέργεια του δημόσιου διαγωνισμού για τον ανάδοχο.

Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που η απόφαση αυτή λήφθηκε από την Κυβέρνηση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αποδεικνύεται πως, όταν οι ασκούντες την εξουσία είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους, το κράτος συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και σε περιόδους μεγάλων δοκιμασιών.

Είμαι επιπλέον υπερήφανη, καθώς με αυτό το ζήτημα ασχολούμαι συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια, πολύ πριν οι πολίτες της Αχαΐας με τιμήσουν με την ψήφο τους. Είναι υψηλό το αίσθημα ικανοποίησης που νιώθει κάποιος όταν οι ενέργειές του φέρνουν αποτέλεσμα και κάνουν τη ζωή των συνανθρώπων του καλύτερη!

Το έργο αυτό θα αλλάξει τη ζωή όλων των κατοίκων της περιοχής σε βαθμό που η Αιγιαλεία θα είναι ένας διαφορετικός τόπος σε λίγα χρόνια. Ήταν μία πραγματική ανάγκη αυτό το έργο και πλέον γίνεται πραγματικότητα. 

Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Έχουμε να κάνουμε ακόμα πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.