Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κορωνοϊός: 38 νεκροί στη χώρα - 95 νέα κρούσματα - 1.156 συνολικά

Στους 38 έφτασαν οι νεκροί από το νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε άλλους έξι θανάτους μέσα σε 24 ώρες. Τ...

Στους 38 έφτασαν οι νεκροί από το νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε άλλους έξι θανάτους μέσα σε 24 ώρες.
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έφτασαν πλέον στα 1.156, καθώς προστέθηκαν άλλα 95 μέσα σε μία ημέρα.
69 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.
Συνολικά, έχουν διενεργηθεί περισσότεροι από 15.000 εργαστηριακοί έλεγχοι.
Ο επικεφαλής του υπουργείου Υγείας στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό επέστησε την προσοχή των πολιτών στη χρήση της χλωροκίνης, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνεται μόνο με συνταγή γιατρού. Όπως είπε, σχετίζεται με πολλές παρενέργειες, ακόμα και θάνατο, ενώ τα χημικά που την περιέχουν, χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ για καθαρισμό δεξαμενών!
Ακόμη, αναφέρθηκε στα ενθαρρυντικά αποτελέσματα από την χρήση ορού σε πέντε ασθενείς από τη νόσο του Covid-19 στην Κίνα.
Όπως είπε ο λοιμωξιολόγος, υπάρχουν καλές εξελίξεις στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες, ωστόσο έσπευσε να τονίσει ότι αυτές οι εξελίξεις εξαρτώνται από τη συμμόρφωση προς τα μέτρα που έχουν ληφθεί.
Τόνισε για άλλη μία φορά ότι οι ερχόμενες εβδομάδες θα μας βοηθήσουν να έχουμε μια καλύτερη εικόνα, ενώ υπογράμμισε ότι «η εικόνα των θανάτων είναι σημαντική και έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία».
Ο αγώνας είναι μαραθώνιος, είπε επίσης ο κ. Τσιόδρας, εφιστώντας την προσοχή στην ευλαβική τήρηση των περιοριστικών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.