HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στο Δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, την ...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στο Δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, την 26 η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης-τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, οικονομικού έτους 2020.
2. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 35.750,00 € από Α΄ Κατανομή των Κ.Α.Π. του ΥΠ.ΕΣ. για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου.
3. Περί αποδοχής ένταξης στο Πρόγραμμα «Επιχορήγηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017» της πράξης «Προμήθεια εξοπλισμού για τον Παιδικό Σταθμό Καλαβρύτων».
4. Περί της εορτής του Αγίου Αλεξίου, Πολιούχου της πόλεως των Καλαβρύτων, στις 17 Μαρτίου 2020.
5. Περί των εορταστικών εκδηλώσεων για: α) τα προεπαναστατικά γεγονότα στην Κοινότητα Λειβαρτζίου , β) τα προεπαναστατικά γεγονότα της Φροξυλιάς & Χελωνοσπηλιάς στις Κοινότητες Τουρλάδας και Λυκούριας, γ) την επέτειο απελευθέρωσης των Καλαβρύτων την 21η Μαρτίου, και δ) την Εθνική Παλιγγενεσία την 25η Μαρτίου, στην Αγία Λαύρα.
6. Περί έγκρισης Γνώμης της Διευθύνουσας Υπηρεσίας των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για την 3η παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Περισυλλογή βρόχινων νερών και διαμόρφωση δρόμου στον οικισμό «΄Αγιος Κωνσταντίνος».
7. Περί ορισμού υπευθύνου του Δήμου Καλαβρύτων για την συγκρότηση της Επιτροπής για την εκτίμηση της μοναδιαίας αξίας ανά ζώο ή προϊόν.
8. Περί έγκρισης κανονισμού λειτουργίας του Πεζόδρομου, στο Ιστορικό και Τουριστικό Κέντρο των Καλαβρύτων και των πεζοδρομίων στην πόλη των Καλαβρύτων. (Σχετική η υπ’ αριθμ. 11/2019 απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας των Καλαβρύτων).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.