Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Σκεπαστό …στους ρυθμούς της Αποκριάς!!!

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού, συνεχίζει και φέτος να κινείται σε καρναβαλικούς ρυθμούς και σας καλεί σε  ένα απολαυστικό διήµερο α...

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού, συνεχίζει και φέτος να κινείται σε καρναβαλικούς ρυθμούς και σας καλεί σε  ένα απολαυστικό διήµερο αποκριάτικων εκδηλώσεων, με κύρια "συστατικά" το κέφι, το τραγούδι, τη ζωντάνια και το χορό. Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:00 το βράδυ,  σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου, σε ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Ελάτε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά, με Ζωντανή Μουσική, καλό φαγητό, ποτό, τραγούδι και πολύ χορό. Τιμή πρόσκλησης με φαγητό 15 € και παιδικό 8€.
Και μη νομίσετε πως το γλέντι τελειώνει εδώ! ….η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή
 1 Μαρτίου 2020 με το καθιερωμένο, παραδοσιακό, καρναβαλικό γλέντι. Με καλή παραδοσιακή μουσική, εκλεκτούς μεζέδες και άφθονο κρασί (προσφορά του Συλλόγου) σας υποσχόμαστε ξέφρενη διασκέδαση σε έντονους καρναβαλικούς ρυθμούς στην κεντρική πλατεία του Σκεπαστού, στις 14:00 το μεσημέρι….!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.