HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος Δαφναίων έκοψε την πίτα του

Την  Κυριακή 26 Ιανουαρίου το μεσημέρι στο CAN-CAN, ο Σύλλογος Δαφναίων, έκοψε την πίτα του στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου CAN-CAN. Κ...

Την  Κυριακή 26 Ιανουαρίου το μεσημέρι στο CAN-CAN, ο Σύλλογος Δαφναίων, έκοψε την πίτα του στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου CAN-CAN. Καψαλης και -Γριβα, ξεσήκωσαν πάνω από  εξακόσια άτομα που διασκέδασαν μέχρι αγρά
Παραβρέθηκαν: ο Αντιδημαρχος Δ.Ε Παΐων Γιώργος Ροδόπουλος η Πρωην Αντιδημαρχος Δ.Ε Παιΐων Παναγιώτης Λαππας η Δημοτικη Συμβουλος Στελλα Πανουτσακοπουλου, ο Προεδρος Τοπικου Δαφνης Γιαννης Τσιπο, ο Αντιπροεδρος Τοπικου Δαφνης Δεσποινα Παπαδημητριου ο Γεν Γραμματεας Τοπικου Δαφνης Χαραλαμπος Κουνας, ο Αναπληρωτης Διευθυντης Διευθυνσης Τροχαιας Αττικης Γιαννης Δημητρακοπουλος, ο Πρωην Προεδρος Συλλογου Δαφναιων Θανασης Ζηρογιαννης, ο .Πρωην Προεδρος Συλλογου Δαφναιων Αγγελος Καυγας, ο Πρωην Προεδρος Ναυτικου Αθλητικου Ομιλου Δαφνης Θοδωρης Κολλιας, ο Προεδρος Τοπικου Σκοτανης Πετρος Ρηγοπουλος, ο Προεδρος Συλλογου Πευκου Παναγιωτης Φωτοπουλος ο Αντιπροεδρος Συλλογου Σειρραιων Κωστας Μουγκοπετρος το μελος του Δ.Σ Καλλιφωνιου Στεφανος Βαγενας, ο Ιατρος,Δερματολογος της Επιστημονικης Εταιρειας Καλαβρυτινων Ιατρων «Ο Μελαμπους» Πετρος Γιαννοπουλος και η Ιατρος, Παθολογος της Επιστημονικης Εταιρειας Καλαβρυτινων Ιατρων «Ο Μελαμπους» Γιαννοπουλου Ευγενια.
Η Προεδρος Συλλογου Σκοτανης Μαριανθη Χρονοπουλου Η Προεδρος Συλλογου Σειρραιων Μαρια Καπραλου ο Προεδρος Συλλογου Καρνεσιου Μπαλαφουτας Σπηλιος και μέλη του Δ.Σ.της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης.
Αξίζουν πολλά συγαρητήρια στο Πρόεδρο του Συλλόγου Τρύφωνα Κοροτζή και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.του Συλλόγου Δαφναίων 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.