HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα εποχή για την Aegean

Νέα εποχή ανάπτυξης ξεκινά για την Aegean, με την παραλαβή των τριών πρώτων αεροσκαφών νέας γενιάς Airbus A320neo και το νέο λογότυπο ...

Νέα εποχή ανάπτυξης ξεκινά για την Aegean, με την παραλαβή των τριών πρώτων αεροσκαφών νέας γενιάς Airbus A320neo και το νέο λογότυπο της, που παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση, την Τετάρτη, στην τεχνική βάση της εταιρείας, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εκπροσώπων της πολιτείας, της επιχειρηματικής κοινότητας, φορέων και εργαζομένων.

Συνολικά, η αεροπορική πρόκειται να παραλάβει 46 νέα αεροσκάφη της οικογένειας Α320neo και Α321neo έως το 2025 και πρόκειται για τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στη χώρα μας, συνολικής αξίας 6 δισ. δολαρίων σε τιμές καταλόγου.

Η εταιρεία, έως τον Ιούλιο του 2020, θα παραλάβει συνολικά 6 αεροσκάφη του νέου τύπου, ήδη έχει παραλάβει τρία, για να συμπληρώσουν ένα στόλο 65 αεροσκαφών, προσθέτοντας 1,5 εκατ. θέσεις (19 εκατ. θέσεις συνολικά στο έτος) και υποστηρίζοντας την ανάπτυξη του δικτύου της σε συνολικά 155 προορισμούς και 44 χώρες για το 2020. Τα τρία νέα αεροσκάφη θα ξεκινήσουν τις πτήσεις τους εντός του Φεβρουαρίου, με το πρώτο αεροσκάφος να εκτελεί το πρώτο δρομολόγιο Αθήνα-Μόναχο την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020.

Ταυτόχρονα, στη νέα εποχή που ξεκινά, η AEGEAN ανανεώνει την εταιρική της εικόνα, διατηρώντας πάντα στο επίκεντρο την ελληνικότητα και την αυθεντική φιλοξενία, αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της, από την πρώτη στιγμή της δραστηριοποίησής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.