HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έμεινε στους "16" του κυπέλλου η Α.Ε.Καλαβρύτων - Πρόκριση στους "8" για τον Άρη

Αγώνα κυπέλλου έδωσε χθες στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Καλαβρύτων όπου υποδέχθηκε για την φάση των "16" το Άρη Πατρών....

Αγώνα κυπέλλου έδωσε χθες στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Καλαβρύτων όπου υποδέχθηκε για την φάση των "16" το Άρη Πατρών.
Με πολλές αλλαγές και τόσο στη σύνθεση όσο και στην διάταξη η ομάδα των Καλαβρύτων έχασε με 3-1. 

Στο 26΄η ομάδα της Α.Ε.Κ. είχε δοκάρι εξεπαφής με τον Ασπρούκο, ενώ έχασε πολλές ευκαιρίς σε ολόκληρο το παιχνίδι, που ήταν ανοιχτό και από τις δύο πλευρές.
Ο Φούφουλας για τον Άρη, άνοιξε το σκορ στο 38΄και στο 50΄ο Παναγόπουλος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα των Προσφυγικών, για να “κλειδώσει” η πρόκριση στο 62΄με γκολ του Αλποχωρίτη.
Τα Καλάβρυτα μείωσαν στο 85΄με τον Ηλία Μπίτρα.
Συνθέσεις:
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Παπαχριστόπουλος -  Βλάχος): Παπαδημητρόπουλος, Τζόβολος (59’ Βραχλιώτης), Γκλαβάς,. Καραχάλιος (84’ Αντύπας), Σκιαδάς, Δημητρόπουλος (76’ Παπαδόπουλος), Βρεττός, Σ. Τζαβαλάς, Γιαννόπουλος, Μπίτρας, Ασπρούκος (72’ Καλαμαράς).

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης, Παναγόπουλος (72’ Ράφτης), Θεοδοσόπουλος, Τσαρτόλιας (69’ Μητρόπουλος), Φραγκάκος, Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Γράβαλος, Μιχαλόπουλος (69’ Ραμόπουλος), Αποστολόπουλος, Φούφουλας (80’ Σαντίκου).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.