Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ματαιώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαβρύτων

Δεν θα πραγματοποιηθούν καρναβαλικές εκδηλώνεις στο Δήμο Καλαβρύτων, μετά την απόφαση του Υπουργού Υγείας κ.Κικίλια και την κοινή υπουργι...

Δεν θα πραγματοποιηθούν καρναβαλικές εκδηλώνεις στο Δήμο Καλαβρύτων, μετά την απόφαση του Υπουργού Υγείας κ.Κικίλια και την κοινή υπουργική απόφαση που είναι υπο έκδοση, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης.
Η Δημοτική Αρχή των Καλαβρύτων, σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, εξέτασε την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και όπως ορίζει η υπουργική απόφαση θα εφαρμόσει κατά γράμμα την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας. 
Έτσι τόσο το Καρναβάλι της Κλειτορίας, της Δάφνης, και  του Σκεπαστού θα ματαιωθούν. 
Όσο αναφορά τις δομές υγείας και ιδιαίτερα του Νοσοκομείου των Καλαβρύτων εξετάζεται από το πρωί η κατάσταση των προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την πιθανή εμφάνιση κρουσμάτων στην περιοχή.
Σύμφωνα με το γιατρό και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρο Νασιώτη, η Δημοτική Αρχή, με το σκεπτικό ότι είναι και τουριστική περιοχή, θα εφαρμόσει σχέδιο πρόληψης και αντιμετώπισης πιθανών κρουσμάτων του κορονοϊου.
ρεπορτάζ για το kalavrytanews.com
Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.