Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δυο λάθη έφεραν την ήττα (Α.Ε.Καλαβρύτων - Πάτραι 1-2)

Δύο λάθη ήταν αρκετά να στερήσουν την Α.Ε.Καλαβρύτων από ένα θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων με αντίπ...

Δύο λάθη ήταν αρκετά να στερήσουν την Α.Ε.Καλαβρύτων από ένα θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων με αντίπαλο το "Πάτραι" με το τελικό σκορ να γράφει 1-2.
Τα Καλάβρυτα σίγουρα δικαιούνταν κάτι παραπάνω αφού έπαιξαν ψυχωμένα και με καλή μπάλα στο περισσότερο διάστημα της αναμέτρησης, απέναντι σε μιά πολύ δυνατή ομάδα.
Τα γκολ
Στο 38' ένα διώξιμο του Λέση, βρήκε στην πλάτη του Αγριμάκη και... στρώθηκε για να σημειώνει το 0-1.
Τα Καλάβρυτα πίεσαν, κέρδισαν πολλές μονομαχίες και στο 59΄ο Μπίτρας ανατράπηκε στην περιοχή με τον Διαιτητή Χρονά να σφυρίζει το πέναλτι. Ο Σταύρος Τσαβαλάς με δυνατή εκτέλεση σημείωσε το 1-1.
Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις το υπόλοιπο του παιχνιδιού με δυνατές όμως μονομαχίες και γρήγορες εναλλαγές και από τις δύο ομάδες, έδειχνε οτι θα τελειώσει ισόπαλο. Στο 83' όμως ένα σουτ του Αγριμάκη από πλάγια η μπάλα έφυγε από Λέση και κατέληξε βασανιστικά για τα Καλάβρυτα στην εστία γράφοντας το τελικό 1-2
Συνθέσεις
Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Λέσης, Βρετός, Γκλαβάς, Καραχάλιος, Σκιαδάς, Τσαβαλάς, Δημητρόπουλος, Καλαμαράς (85 Γιαννόπουλος), Μπίτρας, Τζιαντομένικο (Ανδριόπουλος), Βραχλιώτης ( 57 Ασπρούκος).
Α.Π.Σ.ΠΑΤΡΑΙ: Γκότας, Ρήγας, Τσάμης, Αθανασόπουλος, Ντινόπουλος, Σπανός, Κάπος, Χριστόδουλόπουλος, Βάρρας, Αγριμάκης, Μούτος
Εξαιρετική η διαιτησία του Χρονά και των βοηθών του Τραγούλια και Βασιλόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.